RASKAS KULJETUSKALUSTO -OPTIMOINTI

rekkatuoteisompi

MotorOptimeringLastbilVolvokokoOptimoimme lähes kaikki 2000 -luvun elektronisesti ohjatuilla moottoreilla varustetut rekka- ja kuorma-autot. Tiimeillämme on pitkä kokemus raskaankaluston optimoinnista ja erityistarpeista.

FinnTuning -optimoinnin avulla saat voimaa käyttöösi juuri niille kierrosalueille, joilla sitä tarvitset. Samalla myös polttoaineenkulutus usein laskee, kun moottoria ei tarvitse käyttää niillä viimisillä voimilla, vaan varaa on jättää osa reserviinkin. Mäetkin voi ajella pintakaasulla. Laajentunut tehoalue lisää myös ajoneuvon käyttömukavuutta ja tuo jouhevuutta ajamiseen. Manuaalivaihteisissa autoissa kepittämisen tarve vähenee. Optimointilaitteemme ovat mobiilit, joten voimme optimoida rekka- /kuorma-autosi lähes missä ja milloin tahansa, siten kun se sinulle parhaiten sopii. Näin autosi voivat olla tuottavassa työssä mahdollisimman paljon, ilman turhia seisottamisia.

Optimoinnin suoritamme pääasiassa huoltoportin kautta, lukemalla alkuperäisen ohjelman, muokkaamalla sitä ja palauttamalla muokatun ohjelman alkuperäisen tilalle. Mitään ylimääräisiä boxeja ei siis tarvita. Meidän avullamme pääset myös eroon sinisen korkin aiheuttamista harmeista.



 

 

Verkkokauppa: AdBlue Off –paketti kuorma-autoille / rekoille

AJANKOHTAISTA

Pystymme nyt optimoimaan myös uudet Volvon rekat (10/2007-) suoraan väylästä ilman ohjainlaitteen avaamista.


Mersun raskaat voidaan myös optimoida suoraan väylästä (eli moottorinohjainlaitetta ei tarvitse enää irroittaa ja avata).


Meiltä löytyvät ratkaisut myös Ad-Blue -ongelmiinne. Soita ja kysy lisää!


Useissa tapauksissa asiakkaamme ovat raportoineet kulutuksen laskeneen useita litroja per 100 km.

 

SÄÄSTÄ OMASSA OPTIMOINNISSA

Säästät omassa optimoinnissa, kun suosittelet palvelua tutuillesi, kavereillesi tai naapureillesi.

Kysy lisää: info@finntuning.fi tai yhteydenottolomakkeen kautta.

© 2015 FinskaKillar