METSÄKONE -OPTIMOINTI

SkogsMaskinOptimeringPonsseDualkoko

Optimoimme lähes kaikki 2000 -luvun elektronisesti ohjatuilla moottoreilla varustetut metsä- ja työkoneet. FinnTuning -optimoinnin avulla saat voimaa käyttöösi juuri niille kierrosalueille, joilla sitä tarvitset.

SkogsmaskinOptimeringkokoSamalla myös polttoaineenkulutus usein laskee, kun moottoria ei tarvitse käyttää niillä viimisillä voimilla, vaan varaa on jättää osa reserviinkin. Laajentunut tehoalue lisää myös koneen käyttömukavuutta ja tuo jouhevuutta ajamiseen sekä työskentelemiseen.

SkogsMaskinOptimeringPonssekokoMeiltä löytyy myös ohjelmistoja, joilla moottorin lämpötilan saa kuriin kovassa käytössä. Optimointilaitteemme ovat mobiilit, joten voimme optimoida metsä- ja työkoneesi lähes missä ja milloin tahansa, siten kun se sinulle parhaiten sopii. Näin koneesi voivat olla tuottavassa työssä mahdollisimman paljon, ilman turhia seisottamisia.

SkogsMaskinOptimeringEcologkokoOptimoinnin suoritamme pääasiassa huoltoportin kautta, lukemalla alkuperäisen ohjelman, muokkaamalla sitä ja palauttamalla muokatun ohjelman alkuperäisen tilalle. Mitään ylimääräisiä boxeja ei siis tarvita.

 

 

 

 

OTA YHTEYTTÄ

AJANKOHTAISTA

EGR-Off ohjelmoinnit myös meiltä tarpeen mukaan.


Sisun moottoreilla varustetuista Valtroista, Massey Fergusoneista, Komatsuista, Ljungbyista jne pystytään nyt ohjelmoimaan AdBlue- järjestelmä kiinni huoltoportin kautta. Enää ei tarvitse tuskailla ylimääräisen litkun kanssa eikä pelätä suuria huoltokustannuksia. Myös jo rikkoutuneet järjestelmät pystytään sulkemaan kokonaan.


Nyt voimme ohjelmoida suoraan väylästä myös Sisun EDC17- sukupolven ohjainlaitteella varustetut moottorit. Eli mm. Komatsun metsäkoneet


Mersun koneella varustetut metsäkoneet (esim. Ponsse, Ecolog, jne.) voidaan optimoida nyt suoraan huoltoportista eli moottorinohjainlaitetta ei tarvitse enää irroittaa ja avata.


John Deeret, Rottnet, Komatsut, jne. optimoidaan suoraan väylästä.


Useissa tapauksissa asiakkaamme ovat raportoineet kulutuksen laskeneen noin 5 - 15%.

 

SÄÄSTÄ OMASSA OPTIMOINNISSA

Säästät omassa optimoinnissa, kun suosittelet palvelua tutuillesi, kavereillesi tai naapureillesi.

Kysy lisää: info@finntuning.fi tai yhteydenottolomakkeen kautta.

© 2015 FinskaKillar