MAATALOUSKONE -OPTIMOINTI

traktor

Optimoimme lähes kaikki 2000 -luvun elektronisesti ohjatuilla moottoreilla varustetut traktorit ja työkoneet. Tiimeillämme on käytössä omat traktoridynamometrit, jolla voimme mitata traktorien tehot ennen ja jälkeen optimoinnin suoraan voiman ulosottoakselista.

FinnTuning -optimoinnin avulla saat voimaa käyttöösi juuri niille kierrosalueille, joilla sitä tarvitset. Samalla myös polttoaineenkulutus usein laskee, kun moottoria ei tarvitse käyttää niillä viimisillä voimilla, vaan varaa on jättää osa reserviinkin. Laajentunut tehoalue lisää myös koneen käyttömukavuutta ja tuo jouhevuutta ajamiseen sekä työskentelemiseen.

Meiltä löytyy myös ohjelmistot lämpötilaongelmista kärsiviin traktoreihin/työkoneisiin esim. turvesoilla työskenteleville koneille. Optimointilaitteemme ovat mobiilit, joten voimme optimoida traktorisi/työkoneesi lähes missä ja milloin tahansa, siten kun se sinulle parhaiten sopii. Näin koneesi voivat olla tuottavassa työssä mahdollisimman paljon, ilman turhia seisottamisia. Optimoinnin suoritamme pääasiassa huoltoportin kautta, lukemalla alkuperäisen ohjelman, muokkaamalla sitä ja palauttamalla muokatun ohjelman alkuperäisen tilalle. Mitään ylimääräisiä boxeja ei siis tarvita.

 

 

 

OTA YHTEYTTÄ

AJANKOHTAISTA

 Volvon kauhakuormaajien DPF- off paketit myös myynnissä. Kysy lisää jos sinulla on murheita jälkipolton kanssa.


ADBlue- off ohjelmoinnit onnistuvat myös Case-. New Holland- ja Fendt- traktoreihin. Ei enää murheita sinisestä korkista..


Kehitämme jatkuvasti uusia ohjelmia ja apuja erilaisiin tarpeisiin, kysy ja kerro ongelmastasi niin kokeillaan löytää siihen ratkaisu!


Sisun moottoreilla varustetuista Valtroista, Massey Fergusoneista, Komatsuista, Ljungbyista jne pystytään nyt ohjelmoimaan AdBlue- järjestelmä kiinni huoltoportin kautta. Enää ei tarvitse tuskailla ylimääräisen litkun kanssa eikä pelätä suuria huoltokustannuksia. Myös jo rikkoutuneet järjestelmät pystytään sulkemaan kokonaan.


Sisun EDC17 - ohjainlaitteilla varustetut Valtrat ja Massey Fergusonit pystytään nyt ohjelmoimaan huoltoportin kautta. Enää ei tarvitse availla ohjainlaitteita ja optimointiaika on nyt paljon lyhyempi.


Perkinsin ja Sisun koneella varustetut Massey Fergusonit tehdään nyt niin ikään huoltoportin kautta. Eli moottorinohjainlaitetta ei tarvitse enää irroittaa ja avata.


Uutuutena myös John Deeren uudet R-sarjalaiset (5R-9R), jotka pystytään myös optimoimaan suoraan väylästä.


Mersun koneella (Temic ecu) varustetut Claasin puimurit voidaan nyt myös optimoida suoraan huoltoportista, ilman moottorinohjainlaitteen irroittamista.

SÄÄSTÄ OMASSA OPTIMOINNISSA

Säästät omassa optimoinnissa, kun suosittelet palvelua tutuillesi, kavereillesi tai naapureillesi.

Kysy lisää: info@finntuning.fi tai yhteydenottolomakkeen kautta.

© 2015 FinskaKillar