Maatalouskone -optimointi

Optimoimme lähes kaikki 2000 -luvun elektronisesti ohjatuilla moottoreilla varustetut traktorit ja työkoneet. Tiimeillämme on käytössä omat traktoridynamometrit, jolla voimme mitata traktorien tehot ennen ja jälkeen optimoinnin suoraan voiman ulosottoakselista.

FinnTuning -optimoinnin avulla saat voimaa käyttöösi juuri niille kierrosalueille, joilla sitä tarvitset. Samalla myös polttoaineenkulutus usein laskee, kun moottoria ei tarvitse käyttää niillä viimisillä voimilla, vaan varaa on jättää osa reserviinkin. Laajentunut tehoalue lisää myös koneen käyttömukavuutta ja tuo jouhevuutta ajamiseen sekä työskentelemiseen.

xx

Meiltä löytyy myös ohjelmistot lämpötilaongelmista kärsiviin traktoreihin/työkoneisiin esim. turvesoilla työskenteleville koneille. Optimointilaitteemme ovat mobiilit, joten voimme optimoida traktorisi/työkoneesi lähes missä ja milloin tahansa, siten kun se sinulle parhaiten sopii. Näin koneesi voivat olla tuottavassa työssä mahdollisimman paljon, ilman turhia seisottamisia. Optimoinnin suoritamme pääasiassa huoltoportin kautta, lukemalla alkuperäisen ohjelman, muokkaamalla sitä ja palauttamalla muokatun ohjelman alkuperäisen tilalle. Mitään ylimääräisiä boxeja ei siis tarvita.

 

xx