KEVYT KULJETUSKALUSTO / HENKILÖAUTO -OPTIMOINTI

Motoroptimeringkoko

Optimoimme lähes kaikki 2000- luvun elektronisesti ohjatuilla turbomoottoreilla varustetut autot. FinnTuning- optimoinnin avulla saat voimaa käyttöösi juuri niille kierrosalueille joilla sitä tarvitset.

Samalla myös polttoaineenkulutus usein laskee kun moottoria ei tarvitse käyttää niillä viimisillä voimilla vaan varaa on jättää osa reserviinkin. Laajentunut tehoalue lisää myös ajoneuvon käyttömukavuutta ja tuo jouhevuutta ajamiseen sekä parantaa kiihtyvyyttä/sitkeyttä esimerkiksi ohitustilanteissa. Ja saahan siitä vähän mielihyvääkin, kun oma auto on tehokkaampi kuin kaverin.

MotorOptimeringLättafordonkokoOptimointilaitteemme ovat mobiilit, joten voimme optimoida ajoneuvosi lähes missä ja milloin tahansa, siten kun se sinulle parhaiten sopii. Näin voit käyttää autoasi mahdollisimman paljon, eikä sen tarvitse seisoa missään pajalla odottamassa että joku tekisi sille jotain... Optimoinnin teemme pääasiassa huoltoportin kautta, lukemalla alkuperäisen ohjelman → muokkaamalla sitä → palauttamalla muokatun ohjelman alkuperäisen tilalle. Mitään ylimääräisiä boxeja ei siis tarvita.

MotoroptimeringLättafordonBMWkoko

 

 

OTA YHTEYTTÄ

AJANKOHTAISTA

Ohjelmointi onnistuu nykyään myös Toyotan D4D- moottoreihin, kysy lisää! Myös EGR- ja DPF-OFF ohjelmoinnit useimpiin automerkkeihin ja malleihin onnistuu.


Useimmat uudet MB Vitot ja Sprinterit voidaan optimoida suoraan väylästä.


Paketti- ja matkailuautojen polttoaineenkulutus laskee useissa tapauksissa 1-2 litraa / 100 km optimoinnin jälkeen.

 

SÄÄSTÄ OMASSA OPTIMOINNISSA

Säästät omassa optimoinnissa, kun suosittelet palvelua tutuillesi, kavereillesi tai naapureillesi.

Kysy lisää: info@finntuning.fi tai yhteydenottolomakkeen kautta.

© 2015 FinskaKillar