LISÄTIETOJA

AdBlue Off –paketit sisältävät usein pienen mustan AdBlue Off –yksikön sekä merkkikohtaiset johtosarjat liittimineen. Näin asennus on nopeaa ja vaivatonta. Osassa tapauksia järjestelmä pystytään ohjelmoimaan suoraan ajoneuvon omaan ohjelmaan jolloin erillisiä boxeja ei tarvita.


AdBlue Off -yksikkö emuloi ajoneuvon hallintajärjestelmää signaloiden ajoneuvon keskusyksikölle, AdBlue –järjestelmä on täysin käytössä. Kuitenkaan AdBlue:ta ei pumpata lainkaan tankista. Kun AdBlue Off –paketti on asennettu ohjeiden mukaisesti paikoilleen, AdBlue:ta ei enää käytetä, eikä sitä kulu. AdBlue –järjestelmän voi milloin tahansa palauttaa takaisin alkuperäiseksi muutamassa minuutissa.


Jos omistat kuorma-auton, rekan tai traktorin, tai omistat rekka- tai traktorihuollon, tiedät varmasti hyvin AdBlue –järjestelmien aiheuttamat ongelmat ja kulut. Asentamalla AdBlue Off –paketin säästät omaa tai asiakkaidesi rahaa ensimmäisestä päivästä lähtien.

 

VÄSYNYT ADBLUE -ONGELMIIN? MEILTÄ LÖYTYY RATKAISU.

FinnTuningin AdBlue Off -paketti ratkaisee AdBlue –ongelmasi..

- AdBlue -kulut
- Vältät kalliit AdBlue –järjestelmän korjauskulut, jotka helposti nousevat 5000-6000 euroon
- AdBlue –järjestelmä lisää myös polttoaineen kulutusta 2-5%
- AdBlue Off –paketillamme säästät aikaa ja rahaa vuosi vuoden jälkeen.

Kaikkiin toimituksiimme sisältyy täydelliset asennusohjeet suomeksi/ruotsiksi, joiden avulla voit itse asentaa AdBlue Off –paketin muutamassa minuutissa. Halutessasi saat paketin myös valmiiksi asennettuna. Jos haluat paketin valmiiksi asennettuna, ota meihin yhteyttä ja varaa oma asennusaikasi. Veloitamme asennus- ja matkakulut erikseen.

Kaikki AdBlue Off –pakettimme valmistetaan EU:ssa ja täyttävät tiukimmatkin laatuvaatimukset. Varo halpoja aasialaisia kopioita, jotka saattavat helposti aiheuttaa ajoneuvon käyntihäiriöitä ja jopa moottorin rikkoutumisen. Ethän halua joutua maksumieheksi asiakkaidesi myöhästyneille rahdeille?!

AdBlue –järjestelmän sulkeminen voi olla laitonta joissakin maissa. Emme vastaa AdBlue –järjestelmän sulkemisista näissä maissa.

Kaikilla toimittamillamme AdBlue Off –paketeilla on yhden vuoden takuu!

Voit tilata AdBlue Off -paketin verkkokaupasta valitsemalla haluamasi ajoneuvoryhmän (verkkokauppa avautuu uuteen ikkunaan):

 

 

 

KUORMA-AUTOT / REKAT

TRAKTORIT

© 2015 Finntuning